L.R.R.

Puh! Nu är bilden klart! Jag har jobbat den från igår kväll fram till idag kvart i sex på eftermiddag. Det känns så skönt! Jag har inte bestämt mig vilken bild jag ska måla i Photoshop. Men annars har jag en gammal serie som jag har gjort när jag var liten. Jag ska teckna den på nytt. Det blir nog spännande! Kommentera gärna om min bild. Är den bra? Vad mer bör jag tänka på? Vad bör jag träna på?


P H P

Det var ganska längesen sist jag körde Photoshop-programmet. Just nu har jag sommarlovet så passar jag på att leka lite med photoshop. Under skoltiden har jag ingen tid att lära mig men nu har jag det. Igår har jag börjat att färglägga en ung romersk flicka på en äng. Eller inte på en äng... Får se... Men annars får ni lite tjuvtitta på min Romersk Flickan bilden. Igår körde jag med grundfärger och idag jobbade jag med håret och nu tänker jag köra med klänning. Imorgon kanske fixar jag med hud och senare sist - bakgrund! Mest av allt längtar jag efter att bli klar med denna bilden och senare kör jag med en annan bild. Jag har inte bestämt mig än. ><'

 

Min första mangaserie!

Bonnier Carlsens manga tävlingen är inställd pga få som är med i tävlingen. Det tycker jag är jättelöjligt eftersom de inte lovar. De tog vårt tid men ett positiv är att vi fick möjlighet att utveckla vårt kreativ. Men ändå tycker jag att det är fel att tävlingen är inställd pga få. Man kan ändå vinna om man är få. Konstigt. Men ändå fick jag en present som förlåt. Jag ville bli mangaartist men det är svårt eftersom det är inte så populär i Sverige än. Så är det så. Jag vill visa er min första mangaserie som har skickat till tävlingen. Jag är inte nöjd med min första mangaserie eftersom det var sist minut arbete. Helt slut! Här visar jag er min första manga serie. Men glöm inte att läsa från höger till vänster!


            

RSS 2.0