Två nya teckningar


Fanta-reklam

Jag har blivit mycket inspirerad av den färgglada Fanta-reklamen. Trots den är mycket enkel designad reklam och ändå har den påverkat mig mycket. Jag känner mig mycket glad och vill hoppa hela tiden när jag sett den reklamen. Härligt!



Mycket färgglada reklamen, eller hur? :D

Realism

Under några veckor har jag börjat öva att skissa realism på A3 och A4 pappren med teckningspennor från Panduro. Några första bilder är ganska surralistisk men det är bara början. Men nu har jag blivit mycket bättre att teckna realism än de första bilderna. Skönt!



Klicka bilden för att se en större bild.

Nu passar jag på att förklara er varför den här bilden har två likadana bilder men en som är spegelvänd. När jag ritar en bild och den är nästan färdig eller fullständig färdig då tar jag bild på den och redigera bilden i min mobil så att den blir spegelvänd. Då kan jag se vilka missar jag gjort för att kunna rätta senare. T.ex. på höger sida har jag upptäckt att killen har för mycket hår på "framsidan".

Här kommer några betydligt bättre bilder jag gjort efter de första tre bilderna ni såg.


 
Klicka bilden för att se en större bild.

Här är några bilder som jag fortsätter att jobba med. Självklart ska jag visa er bilderna när de är klara.



Klicka bilden för att se en större bild.

Den här bloggen (även Wordpress-bloggsidorna) ska jag visa er mina bilder (Photoshop, teckning, Illustrator, m.fl.) och många guider som matrecept, göra egna designsmycken, mobil case, anteckningsböcker och även guide om hur man skapar/redigera bilderna på Photoshop, Illustrator, även teckning på pappret.

Mycket spännande att läsa, eller hur? *hoppas jag...* (_ _')



... s a y o n a r a ...





Photoshop-flickor


Och så passar jag på (som vaaaaanligt) att visa er mina bilder. XD
För att se större bilder hittar ni här.


Och tutorial...



Okej... Nu går jag och vattnar mina kära blommor och växter! Mina två avokado-växter har börjat växa. Jag har redan en som är redan 1-1,5 meter. Nu låter jag som en tant! XD

Stooooora kramar!




... s a y o n a r a ...



Alice in fantasyland

God morgon, vänner!

Ni har nog upptäckt att jag har designat om min blogg. Igår har jag inget att göra så jag designade snabbt på min blogg. Men jag har två blogg som är fortfarande inte färdigt.

Jag har blivit inspirerad av min uppgift i universitet och gjorde den här på mitt eget sätt. Jag har använt promaker-pennor och A4 papper för akvariellmålning (eftersom promaker-pennor är "tung" så att de kan gå igenom en vanlig A4 papper).



Nu passar jag på att tvätta kläder och städar lite. Ska ta bilder på mina möbler och böcker och sälja dem på blocket.

Kramar!! ♥





... s a y o n a r a ...



Photoshop


Nu passar jag på att visa er några bilder som jag har jobbat med under våren-sommaren. Jag tycker att jag har blivit bättre hela tiden och har lärt mig massor nya Photoshop-teknik. Jag ska visa er någon dag om vad jag har lärt mig under våren-sommaren.

  

Nu tittar jag lite på Celebrity Rehab with Dr. Drew sista avsnitt innan jag sover.

Kramar!



... s a y o n a r a ...


Female with Gold Necklace

Här kommer bilderna som jag har jobbat med för några månader sedan. Hoppas att ni gillar bilden och tutorial.

 

En kort nyhet: Jag har börjat planerat och ska renovera min lägenhet. Det kommer att bli riktigt fint!
Jag har hittat massor bra internior design-inspirationer från Google och IKEA. Jag har börjat rita hur min vardagsrummet ska se ut. Snart ska jag rita hur hallen, köket, alkov och WC ska se ut. Åh, vad spännande det blir!

Här kommer några mina inspirationer som jag hittat från Google och IKEA:

   
  

Efter jobbet MÅSTE jag städa vardagsrummet och sen tar jag bilderna på möblerna och sälja dem på blocket. Måste... Måste... ><'


Vi hörs sen...
Kram!


... s a y o n a r a ...


Mina kära vänner!

Jag vill bara tala om att jag håller på att skapa två olika Wordpress-hemsidor. En hemsida handlar om mitt liv och mina fantastiska tankar. En annan hemsida handlar enbart om mina konst. Men jag kan inte skriva mina hemsida adresser än. När mina hemsidor är klara då kommer jag att skriva hemsida adresser på det här inlägget.

Så under tiden kan jag passa på att visa er mina fantastiska bilder.

Jag vill be ursäkt att jag inte har skrivit något inlägg på länge. Jag vet att jag har förlorat några eller många läsare men jag bryr mig inte.



Min fantastiska influence map.^
En liten ändring: Adonihis => Adonihs. Jag skrev fel, sorry!

Här kommer några bilder som jag har jobbat med när jag inte bloggat någonting.

   

Nya bilder kommer senare - om några timmar.



... s a y o n a r a ...


RSS 2.0