...

Det var ganska längesen sist jag skrev den här på bloggen. Ja, jag vet att jag var fullt upp med skolan. Nu är jag klar med mitt projekt så jag kan börja jobba med photoshop som vanligt. Under tiden jag inte bloggat något har jag ritat alla Sailor Moon- karaktärer - för Melodys skull. Hon är en jätteduktig fotograf. Jag försöker också satsa att rita mer miljöer, rörelser, djur, fantasi... än att rita bara porträtter. Vad tycker du?

Det är bara 6 ämnen kvar att göra i skolan innan studenten - Eng B, Matte D, Idrott B, Företagsekonomi A, Sy egna kläder A och Arbetsmiljö och säkerhet A. Men jag är snart klar med alla dessa fyra ämnen men inte Idrott B och Sy egna kläder A eftersom de "bara" automatisk bli klar innan studenten. Ja... Jag längtar efter att börja jobba, he he. Efter det satsar jag fullt ut med mina teckningar eftersom jag har inga läxor hemma - vad skönt!

3 dagar sedan har jag sparat konstbilderna jag hittade i Google-hemsidan och tänkte rita om dem till min egen stil. Jag hoppas att du förstår vad jag menar, he he.

Ja, jag försöker uppdatera min blogg så ofta jag kan - jag vet att jag har lovat så många gånger om det men jaa... Jag får inte hitta på något dålig ursäkt. He he, ;)...

... s a y o n a r a ...


Rödluvan-spel har kommit!

Äntligen har jag gjort klart Vargen och Rödluvan-spel! Den är nu på min LotyStudio-hemsida. Ni kan komma dit snabbare genom här.

Om ni vill hitta flera spel jag har gjort kan ni hitta här. Där finns bland annat quiz, Rödluvan-spel och en liten pussel. Det är bara att klicka och spela. :)

Program som jag använde för att skapa spel är Marcomedia Director och Adobe Photoshop (att skapa karaktärer, bakgrund och m.fl.)...

Jag har börjat planera att göra en ny design på min hemsida - har tänkt att varje år har sin egen design, t ex 2009 har sin egen design, senare kommer 2010 med sin egen design... ungefär så... Men det gör jag inte just nu - jag har annat att tänka på - skolans projekt. Suck... Den tar över min fritid. Grr...

Ha det gött!

... s a y o n a r a ...




RSS 2.0