Skapa eget spel...

Idag i skolan har jag jobbat med ett spel på Marcomedia Director program. Jag kan inte berätta exakt vad som händer i spelet men jag kan bara berätta vad den handlar om: Rödluvan och Vargen. Det är mycket färgglada spel. Och mycket roligt!

Här visar jag er vad jag har jobbat med - bakgrunder, karaktärer, pilar, m.fl...:



Vad tycks? Är det inte vackert? ;)

... s a y o n a r a ...


Girl Power!

Idag har jag härmat en bild och försökte skapa en egen - lite vectorstil - kanske nästa gång ska jag göra mer detaljer av det. Idag är bara lite enkel och nöje - jag bryr mig inte om detaljer just nu. Men kanske en vacker dag gör jag det...? ;)



... s a y o n a r a ...


Paint Attack!

Jag har gjort en egen "affisch" som passar till alla som gillar affischer. Om någon vill ha något av de bilderna i LotyStudio eller bloggen - kontakta mig via gästboken så vi får se hur det blir.

Varför gjorde jag dem (Japansk kvinna, Attack! och Samurai) till en bild? Jo för att jag tycker att det är roligt att "montage/kollage" bilderna till en bild. Lite nöje bara. ^^





... s a y o n a r a ...


Till mamma:
Jag älskar dig och kyra på dig! Puss!


Samuraj

Nu har jag gjort den tredje bilden, Samuraj - efter Japanese Female och Attack!. Nästa vecka ska jag gå förbi ett rum där man kan skriva ut större bild och ha dem som tavlor. Hurra! ^^




... s a y o n a r a ...


Fullt upp...

Jag har haft fullt upp och kommer att vara fullt upp fram till studenten. Jag jobbar nu med projektet: Skapa egen manga med färg. Jag har också filmat mig själv för att berätta vad jag gjorde och visa vilka materialer jag använde på mitt projekt. Jag ska visa dem senare på blogget. Men inte nu. Jag orkar inte - har haft mycket press och nu vill jag ta det lite lugnt. Jag vill inte påverka min magkatarr. :(

Idag åt jag årets första semla med min andrepappa. Hurra! Den smakar så gott, vill bara ha mer! He he!

Nu vill jag visa er två bilder jag har jobbat med Photoshop för några år sedan.

 

...s a y o n a r a...



För skojs skull...

Jag vill visa er att jag inte jobbar bara med Photoshop utan också Illustrator. Bilden (Nami) har jag jobbat med för ett år sedan. Först har jag skissat, skannat, ritat lineart och färglagt den. Ja, det blev snyggt ut.

Varför just Nami? Jo, för att jag har planerat att skapa egen manga och Nami är huvudpersonen. Så nu vet ni hur hon ser ut. Visst ser hon tufft ut, eller hur? :)



... s a y o n a r a ...


Attack!

Jag har gjort en bild till, samma stil som Japansk Kvinna-bild. Det tar inte så långt tid och jag är mycket nöjd med bilden. Skönt! :)




... s a y o n a r a ...


Japanese Female

Jag har blivit inspirerad från fantastiska konster på DeviantArt-hemsidan och jag provade att göra en egen och det blev en perfekt bild. Varför inte göra det till en tavla? :)

Jag har alltid tyckt om japanska konster. De är så vackra men enkla bilder. Jag har försökt göra en egen japansk signatur men det funkar inte riktigt bra. Äsch... Jag kan fråga min japansk vän senare - när han/hon är inne i msn.

Jag har ritat nio bilder på min teckningsbok igår och är helt slut. He he! Nu kommer japansk kvinna-bild och "before"-bild. Hoppas att ni gillar den. :)




... s a y o n a r a ...


... E A R T H ...

Jag har hittat en fantastisk bild som jag gjorde under lektion i skolan. Jag har faktiskt gjort det själv (ej textures) med hjälp av tutorial. Där kan ni också öva hur man gör egen jorden och samtidigt kan man lära hur man gör med olika effekter och så vidare. Är det inte fantastisk? :)


Cinema 4D Tutorial - The best bloopers are here



Jag har funderat att göra den till en tavla. Nära sängen - är det inte mysigt? ;)



... s a y o n a r a ...


Cinema 4D

Nu sitter jag här och dricker min special kaffe. Jag har hittat några gamla 3Dbilder jag har gjort i skolan. Programmet heter Cinema 4D - det är ganska lätt program men jag ville jobba med 3D Studio Max och Maya. Varför? Jo för att de program är mycket populär i 3D företag. T ex filmföretaget som gjorde filmen Final Fantasy: The Spirits Within har använt Maya-programmet. Det är bara ett exempel. Nu lägger jag några 3D bilder. De bilderna är ganska nybörjare men jag försöker göra mitt bästa. :)

         
 


... s a y o n a r a ...


Lilla Prinsessan ❤

Idag jobbade jag lite med matematik men gav upp - jag har ingen motivation att jobba med det. Jag valde att rita lite och så blev det lilla prinsessan-bild. Jag ritade den på min teckningsbok, jag använde Faber-Castell pennor (tre svarta B-, M- och S-pennor). Jag vet inte varför jag ritar just den lilla prinsessan som sover. Kanske är det därför jag längtar efter att sova mer? He he! Tack till Annicat för att jag fick ändra lite på min blogg. Is till Are. Egentligen bryr jag mig inte om språket utan bilderna. Men samtidigt är jag lite perfektionist så måste jag ändra det. Stackars mig! He he!



... s a y o n a r a ...


My dreams are My inspiration...

Ja, så står det på första sidan på min teckningsbok. Snyggt va? Eller? Inte...? Okej... Ser du en liten flicka som håller pennan och drömmer? Den är Disney-stil. Jag försöker rita lite annorlunda än manga. Varför? Jo, för att när man ska börja jobba i något företag då är det alltid bäst att kunna lite på alla olika teckningsmetoder. Inte bara manga utan olika typer - kanske realism, disney-stil, comic-stil (t ex Michael Turner 1971-2008), lichenstein-stil, m.fl. Ja, det låter för mycket men viktigt att kunna lite. Sånt är arbetslivet. Sigh... Den sjätte bilden ser ni Megan Fox och Lee Byung Hun. Hmm, de ser inte ut som dem men ja - jag försöker faktiskt! Ha ha! Här kommer sex bilder från min teckningsbok. Hoppas att ni gillar dem!

  



 

... s a y o n a r a...


RSS 2.0