AAHHH!! by LotyStudio

Jag har snabbskissat en gullig bild på Photoshop CS2. Jag vill prova något nytt bild, lite annorlunda än vad jag gjorde förut. Denna bilden har jag blivit inspirerad av Anticycle Scribble LOG. Dennes hemsida är så fantastisk, enkel men helt fantastiskt!

Här kommer två urgulliga bilder





Nu fortsätter jag jobba med en annan bild. Ha det gött!

... s a y o n a r a ....


The Beautiful Green Eyes

Här kommer resultat-bild av min första videotutorial på Youtube. Jag har använt Photoshop CS2 och det tog ca en timme. Jag vet att det är ganska långt tid men jaa... Hoppas att ni tycker om den här. Ha det gött!



... S a y o n a r a ...


Första Photoshop Tutorial på YOUTUBE!

Här kommer min första Photoshop Tutorial på Youtube! Jag är fortfarande lite noob men gjorde mitt bästa iaf.



Hoppas att ni gillar den här. Ha det gött!

... S a y o n a r a ...


Vilken mysig VINTER

Måndags/tisdags kväll (sent på eftermiddagen) kom snön till Örebro och jag blev inspirerad av det. Jag älskar ju att sitta på soffan och dricker varmchoklad/te och tittar på snön genom fönstret. Är det inte mysigt...? ^^ Idag gjorde jag en direkt-teckningPhotoshop (inte på vanligt papper). Tyvärr har jag inte kollat hur lång tid har jag gjort denna bilden. Även har jag funderat om jag ska göra färg eller inte och senare bestämde jag att prova med "svart/vitt" bild. Kanske en vacker dag provar jag med färg.



Jag använde Photoshop CS2, lite brushes, gråaktiga färger och lite detaljer på "filter". Jag har glömt vad de heter på svenska eftersom jag har Photoshop på engelska, så jag hoppas att ni vet vad jag menar och vad jag har använt. Ha en mysig dag.

... S a y o n a r a ...


B E A U T I F U L

Jag har snabbskissat en bild, det tar ca 5 min att göra. Jag använder enbart fyra färger: Blå, mörkblå, vit och svart. Jag gillar att teckna jätte enkla bilder. Egentligen tar jag lite paus från att färglägga Louna bilden. Den är så jobbigt och krävs ganska mycket detalj. De duktiga konstnärer som jobbar med bilder på photoshop är mycket snabbare än mig. Ja, jag är fortfarande lite nybörjare så jag får väl kämpa fram till deras toppnivå. Ja, det krävs tid.



... S a y o n a r a ...


N Y - T E M A !

SWE

Jag vinterstädar min blogg. Självklart sparar jag några men annars tar alla inlägg bort. Min ny tema är att jag visar er bara mina artworks och bland annat t ex 3D, Illustrator, Photoshop och så...

Varför gör jag det? Jag har tröttnat på vad jag skriver och så hittade jag en cool blogg där hon visar bara hennes artworks (bilder som hon gjorde själv). Helt underbart, tänkte jag och bestämde mig att vinterstäda min blogg och börja skriva/visa bara mina bilder.

Jag försöker göra min blogg lite annorlunda än andra (som skriver mest om sitt liv, bilder och sådana). Eller har jag fel?


ENG

Google Translate


... S a y o n a r a ...


RSS 2.0