Att skapa fantastisk bild tar tid och arbete...

Puh! Min Louna-bild är klar och det tog ungefär ett år att göra - inkl. massor vila och annat att göra, he he... Men viktigaste är att den är klar! Det är faktiskt kul att göra miljö. Lite nytt för mig! Fantastisk!

Ja, att skapa en fantastisk (bäst) bild tar tid och arbete - menas att jag måste satsa hela min tid och arbete. Tufft... Åh, jag är så stolt över mig själv - att jag klarade svåra "prövningar". ^^

Nu vill jag visa er mitt arbete:





Klicka här för att förstora bilden:



En enkel tutorial kommer här:




Hoppas att ni gillar bilden, ha trevlig kväll..

... s a y o n a r a ...


Utveckling från 2003 till 2009...

Jag hittade en jättebra mall från Deviantart - där du kan hämta mallet från Kamaniki.

Jag gjorde en egen utveckling för att se vad jag har utvecklat. Det är så jättekul att se och lätt att märka vad jag har utvecklat, vad jag inte utvecklat, vad jag har jobbat mest med, osv...

Jag tycker att DU borde göra det - det behöver inte vara din teckning, det går bra med din fotografering eller någonting.

Nu vill jag visa er min egen utveckling - den är ganska enkel och jag hann inte göra en snygg utvecklingsida än men ska göra det när jag har gott om tid.



2003, 13-14 år gammal:
Året från 2003 till 2007 var mest att rita på pappren.

2004, 14-15 år gammal:
Året från 2003 till 2007 var mest att rita på pappren. Men några teckningar är borta så jag vet inte var de är nu.

2005, 15-16 år gammal:
Jag minns inte vad som hände i detta året. Jag vet att jag har ritat några i detta året men var är de just nu?! Just det året började jag rita manga... eller?

2006, 16-17 år gammal:
Detta året eller år 2005 - jag började använda Photoshop. Jag minns inte hur jag började använda det men ja... Just det året ja skapade eget stil men den "gick bort" efter år 2007.

2007, 17-18 år gammal:
Mest att rita manga det året - därför att jag började läsa Naruto och övriga. Samma år jag började glömma att rita min egen teckningsstil.

2008, 18-19 år gammal:
Jag började använda Photoshop och Illustrator mer än förut. Men jag slutade inte med att rita på pappret... Aldrig...

2009, 19-20 år gammal:
Mer och mer att använda Photoshop och Illustrator. Det syns att jag har blivit bättre med min teckning men fortfarande inte hittat min egen teckningsstil än... :(

Min mål till år 2010 är:
Teckna mer bilder inkl. händer, miljöer, killar, annorlunda stil - inte bara manga och så vidare...



... s a y o n a r a ...


Lite reklam...

Jag vet inte när min projektmanga är klar men jag gjorde en spännande affisch... Ngt nytt iaf... Hoppas att ni gillar detta...




(klicka här för att se större bild)

Ja nu försöker jag göra klar några bilder i Photoshop - sigh.....

... s a y o n a r a ...


Alltid halvfärdigt...

Varför lämnar jag alltid mina bilder halvfärdigt... Suck... En av dem är snart klar men ändå... Jag vill bara ha nya bilder hela tiden. Suck... ( T T )



Jag måste skärpa mig! ><

... s a y o n a r a ...


God morgon... näe... God dag!

Å... så jobbigt... Jag ligger hemma och hostar, förkyld, ont i halsen, huvudvärk... Värst! Det har pågått i en vecka nu. Typisk!

Igår har jag spelat Star Ocean: The Last Hope i en hel dag. Jag förlorade mot sista bossen, Ethereal Queen. Ja, hon slösade bort en hel min dag. Buhäää! 20 våningar - en dag. Jag tror jag gjorde ngt fel... Kanske....

Oki... Just nu jobbar jag med skolprojekt - att skapa egen manga med färg - men det blev svart/vitt, ha ha! Nu vill jag visa er hur mitt projekt ser ut.



Psst, den är inte färdig än. Lååångt kvar att göra. Uhh...

... s a y o n a r a ...


RSS 2.0