Two new links!

Two new links, Google Translate and Bing Translate - my blog translated to English. So you can only click the link at LINKS categori and so my blog is translated to English. Isn't it a good news? :)

... s a y o n a r a ...


Vad är mitt mål?

Jag har funderat om vad är mitt mål i framtiden. Jag har velat att bli jätteduktig illustratör, designer, något som har med photoshop, illustrator, director, webbdesign, 3D... att göra. Ja, jag måste börja planera och skapa egna deadline - då kan jag utveckla snabbare, lär något nytt hela tiden och lättare att bli klar innan deadline. Ja, jag gillar utmaningar men ibland kan det hända att jag blir trött av att teckna.

   
 

Jag har velat att bli lika bra eller bättre än Norke (dA), Artgerm (dA), Raynkazuya (dA)... Jag menar att jag vill kunna klara att göra mina bilder lite mer realistisk och final fantasy-stil... Ja, svårt att förklara. Säkert ni vet något bättre ord än jag, he he!

Vad är ditt mål?

... s a y o n a r a ...


Be inspired

Det finns massor som jag är inspirerad av, t ex Marilyn Monroe (skönhet), Artgerm (konststil), Square-Enix (t ex Final Fantasy - karaktärer och miljö...), Lackadaisy (konststil), Zemotion och Blackmage9 (bästa cosplayfotografer), m.fl... Ja, massor... Tack vare dem fick jag massor idéer. Att vara inspirerad är nyttig, tycker jag. Vad tycker du?

  

Jag tänker att någon gång ska jag rita Marilyn Monroe-porträtt, Megan Fox-porträtt, Final Fantasy 13... Ja, jag har massor idéer och fantastiska bilder i min hjärna men det är svårt att få dem på bild - jag menar att jag kan inte rita exakt av bilder jag har i min hjärna. Kanske 25-50% men aldrig 100% exakt samma. Det är svårt tycker jag. Självklart är jag besviken på det men ja... Det krävs tid och tålamod.

Oj, nu är det sent - måste lägga mig och sover. Imorgon ska jag fortsätta jobba med Photoshop. God natt!

... s a y o n a r a ...


Att jobba med Photoshop...

är jätterolig! När jag var liten jobbade jag mest med bilder i Photoshop. Jag minns inte vilken av dem är min första bild som jag har gjort i Photoshop. De ser enkla ut men det är alltid så i början när man börjar lära känna Photoshop.

Att börja rita i Photoshop var ungefär år 2005-2006. Det är ungefär 4-5 år sedan. Det var inte så längesen tycker jag men ändå har jag upptäckt att jag har lärt mig jättemycket under dessa åren. Är det inte fantastiskt? Det betyder att du KAN lära dig, kanske om 4-5 år senare är du jätteduktigare än idag - kanske även bättre än mig? Vem vet? :D

Nu jobbar jag med "Rinoa and the monkey" - det är bara arbetsnamn, har inte bestämt vad det ska heta än. (Eller ska jag kanske behålla titlen...?). Jag tycker att det är så svårt att hitta något namn/titel på bilden. T ex jag har ungefär över 650 bilder och måste ge dem varje olika namn/titel efter jag jobbat med Photoshop. Så jobbigt... Hoppas att ni kan hjälpa mig att hitta fin titel eller namn.



När jag jobbar med bilden brukar jag kolla runt på google eller deviantart för att kunna granska hur konstnären har använt, var skuggorna ska synas och så... Jag har hittat en exempel som jag gillar jättemycket och börjat granska den lite. :)


(Google)

Nu ska jag fortsätta att jobba lite med Photoshop och kanske spela lite Final Fantasy 13?

... s a y o n a r a ...


RSS 2.0